Campionate

Barcelona a aflat decizia TAS în cazul Luis Suarez » Fotbalistul poate juca în tricoul blau-grana!

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 August 2014

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat astăzi decizia în cazul urguayanului Luis Suarez, care l-a muşcat de umăr pe italianul Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială disputată în Brazilia.

Vestea proastă e că TAS menţine suspendarea dată de FIFA, vestea bună e că fotbalistul a primit acceptul de a se antrena cu echipa, lucru interzis pînă acum, conform suspendării.

Presa spaniolă scrie că, după acest verdict, Luis Suarez poate fi prezentat oficial la Barcelona, poate juca partide amicale cu echipa de club, dar şi cu cea naţională. Va trebui să aşteptă însă pînă pe 26 octombrie pentru a debuta oficial pentru clubul catalan.

Chiar dacă pînă acum nu a avut dreptul să se antreneze alături de noii colegi, Suarez a lucrat individual cu Juanjo Brau, fizioterapeutul clubului.

Suspendarea lui Suarez expiră pe 25 octombrie, cu o zi înaintea primului El Clasico al sezonului. Dacă atacantului uruguayan nu i se va mai reduce din pedeapsă, acest nu va putea juca pentru Barcelona în 8 partide din La Liga.

Citeşte şi: Adio, fotbal! » SUSPENDARE GIGANTICĂ pentru Suarez! Nici măcar să se apropie de stadion nu are voie! FIFA explică

Citeşte şi: VIDEO Luis Suarez riscă o suspendare record! » FIFA confirmă! Ultimul incident îi poate da o lovitură teribilă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.