Liga 1

Astra riscă depunctarea! Rapidul poate ajuta Petrolul şi Steaua în lupta pentru titlu!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 August 2014

Astra Giurgiu se bate la campionat în Liga 1, dar este aproape de a fi depunctată din cauza unei sume de bani pe care n-a plătit-o către Rapid.

Giurgiuvenii riscă depunctarea dacă nu plătesc pînă la 3 septembrie ora 14:30, datoria de 150.000 de euro pentru transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă II, a decis Comisia de Disciplină a FRF. Dacă nu va respecta decizia, formaţia lui Isăilă riscă să nu mai poată face transferuri.

Conform contactului, Astra este obligată să vireze în contul Rapidului ultima tranşă din transferul lui Ioniţă.

"Debitorul AFC Astra a fost sancţionat cu o penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1 din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul SC Fotbal Club Rapid SA.

Comisia a acordat termen în data de 3 septembrie 2014 ora 14:30, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.