Liga 1

EXCLUSIV Dezvăluirile unui politician important după condamnările din Dosarul Transferurilor: "Trebuie implementat alt sistem" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 august 2014

Viorel Hrebenciuc este unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români şi un apropiat al Stelei, iar în Gazeta Sporturilor de astăzi a acordat un interviu exclusiv de 4 pagini.

Hrebenciuc a dezvăluit pentru prima dată cum a ajutat-o pe Steaua să scape de suspendarea UEFA, dar a abordat şi alte subiecte interesante. Interviul exclusiv poate fi găsit în ediţia tipărită, dar şi pe platforma Gazeta Digitală.

Politicianul a vorbit şi despre condamnările din fotbalul românesc şi a explicat de ce i se par exagerate şi ce sistem ar trebui implementat în România:

"Mi s-au părut disproporţionate condamnările faţă de prejudiciul care se presupune că a fost, de 1,5 milioane de euro. Aici trebuie schimbată legislaţia în vigoare.

Uitaţi-vă în Germania, la Uli Hoennes, dacă ar fi pledat vinovat şi ar fi recunoscut toată suma pe care a deturnat-o, ar fi fost condamnat cu suspendare, plus recuperarea prejudiciului. N-a recunoscut toată suma, a luat cu executare.

Cred că şi la noi, dacă ar fi existat aşa ceva, toată lumea ar fi fost mai fericită în Dosarul Transferurilor, inclusiv bugetul de stat. Vedeţi, din toate dosarele penale, numai 5 la sută s-a recuperat din prejudiciul dovedit. Puţin, infim.

Fotbalul românesc este mult mai curat, clar. Metodele aplicate înainte nu mai pot fi aplicate azi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.