Campionate

Mircea Lucescu face o declaraţie interesantă despre un jucător de la Şahtior Doneţk: "Este mai bun decît James Rodriguez"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 August 2014

Mircea Lucescu îl laudă pe unul dintre fotbaliştii săi şi îi face o caracterizare interesantă noului jucător al lui Real Madrid, James Rodriguez.

Antrenorul lui Şahtior este mîndru de Douglas Costa şi spune că e mai bun decît starul de 80 de milioane de euro a deţinătoarei Ligii Campionilor.

Imediat după aflarea veştii că AC Milan este interesată de brazilianul formaţiei ucrainene, Mircea Lucescu a declarat pentru Gazzetta dello Sport că Douglas ar fi un jucător util italienilor.

"Eu sînt mîndru cînd un jucător de la echipa mea se transferă la un club mare. Dar aş vea ca afacerea să fie făcută în mod corect. Priviţi cazul lui James Rodriguez. A devenit cunoscut la AS Monaco, apoi a jucat bine la Cupa Mondială şi a ajuns la Real Madrid. De ce nu ar putea fi la fel şi pentru Douglas Costa? Pentru mine, el este mai bun decît James!", a declarat Mircea Lucescu pentru jurnaliştii italieni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.