Liga 1

Rapidul rupt în două! "În momentul de faţă, la Rapid sunt două tabere!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 august 2014

Ofiţerul de presă al celor de la Rapid, Lucian Ionescu, a discutat despre situaţia de la club după preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către omul de afaceri Valerii Moraru.

"În momentul de faţă la Rapid cred că e mult spus două tabere, ci mai degrabă două grupuri. Este un grup de angajaţi care continuă munca începută în Liga a II-a, pentru că este şi acum greu chiar dacă suntem în Liga I. Şi mai este un grup de persoane care probabil încearcă să construiască ceva, dar care în unele decizii se pripesc neştiind în realitate ce este acum la club.

Chiar s-au dorit unele schimbări, există unele contradicţii, însă la un moment dat lucrurile pot intra pe un făgaş normal pentru că toţi trebuie să slujim Rapidul şi să ducem barca înainte", a declarat Lucian Ionescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Ofiţerul de presă al rapidiştilor a discutat şi despre Ion Butoi, cel care l-a adus la echipă pe Valerii Moraru, şi care nu are nicio funcţie în cadrul clubului, informează Mediafax.

"Este anormal ca acest club să fie reprezentat de persoane care nu au o funcţie oficială la Rapid. Din cîte am înţeles de pe la Jandarmerie şi din alte locuri, dînsul s-a prezentat în cîteva rînduri drept preşedintele Rapidului. Nu ştim, poate că va fi la un moment dat sau poate nu preşedintele Rapidului. Însă în acest moment Rapid are un alt preşedinte, pe Nicolae Manea. E frustrant însă să vorbească acum în numele Rapidului o persoană care, atunci cînd eram împinşi abuziv în Liga a II-a, dînsul reprezenta acel club (n.r. - Concordia Chiajna) care nouă ne făcea rău. Domnul Butoi este consilierul domnului Moraru şi atît", a mai precizat Lucian Ionescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.