Liga 1

VIDEO Sergiu Negruţ s-a accidentat grav şi povesteşte incidentul cu Giedrius Arlauskis: "L-am ferit pe el şi m-am lovit eu"

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sergiu Negruţ spune că nu se accidenta aşa grav dacă nu încerca să-l menajeze pe Arlauskis.

- Sergiu, cum te mai simţi după accidentarea din meciul cu Steaua?
- M-am speriat rău, acum sînt mai bine. Săptămîna viitoare plec în Turcia şi sper să nu fie nevoie de operaţie. Doctorul echipei mi-a dat de înţeles că voi lipsi maximum 3-4 luni. M-a asigurat că pînă începe perioada de pregătire din iarnă voi fi 100% refăcut. Este un ligament posterior, gradul de gravitate este mai mic ca la ligamentele încrucişate sau ca la cele colaterale.

- Multe persoane au spus că puteai evita contactul cu Arlauskis. Tu cum ai trăit faza?
- Intenţia mea a fost să urmăresc mingea, doar că eu nu ştiam că Arlauskis ieşise din poartă. L-am văzut în ultima secundă şi am încercat pe cît se poate să evit contactul, dar, din păcate, nu am reuşit. M-a prins cu piciorul moale şi l-am lovit. Am tot văzut prin presă denumirea de "intrare criminală", dar dacă era criminală aş fi lăsat piciorul tare şi îl loveam mult mai rău. Dar aşa l-am ferit pe el şi m-am lovit eu.

- L-ai sunat pe Arlauskis după meci?
- Nu, nu am apucat să vorbesc cu el. Sper că nu l-am lovit tare, pentru că nu asta a fost intenţia mea, sper să fie bine.

4 goluri în 17 meciuri a bifat Negruţ în Liga 1 pentru CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.