Tenis

Se cunoaşte tabloul pentru următorul turneu al Simonei Halep! » Adversare dificile: pe cine poate întîlni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 august 2014

Simona Halep a fost învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală de la Cincinnati, iar săptămîna viitoare va participa la un alt turneu, la New Haven.

De altfel, Simona chiar a cîştigat turneul de la New Haven anul trecut, iar acum şi-a aflat adversarele de la competiţia care va începe luni.

Halep este favorită principală la ultimul turneu dinainte de US Open şi are un prim tur liber. Nici în runda a doua nu va avea probleme, urmînd să o întîlnească, cel mai probabil, pe Rybarikova.

Italianca Flavia Pennetta este prima adversară periculoasă, iar Halep o poate întîlni în sferturi. În schimb, în semifinale, Halep se poate bate cu daneza Wozniacki, aflată în mare formă, sau cu o altă italiancă, Sara Errani. Caroline Wozniacki este în semifinale şi la Cincinnati şi pare într-o revenire de formă.

Pe partea inferioară a tabloului se află Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Dominika Cibulkova şi Carla Suarez Navarro, una dintre ele putînd fi posibila adversară a Simonei într-o eventuală finală.

Cîştigătoarea de la New Haven primeşte 120.000 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.