Tenis

Simona Halep a vorbit după meciul pierdut cu Maria Şarapova » "O înfrîngere greu de digerat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 august 2014

Simona Halep a pierdut în sferturile de finală de la Cincinnati în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, după ce a cîştigat primul set fără nici o problemă, însă le-a pierdut pe următoarele două, 6-3, 4-6, 4-6.


Românca, locul 2 WTA, a recunoscut că a avut o prestaţie slabă pe propriul serviciu, dar are speranţa că la următoarele meciuri va deveni mai agresivă.

"Cred că a fost cel mai slab procentaj la propriul serviciu de foarte mult timp încoace. Nimic nu a mers cum mi-aş fi dorit. Pentru data viitoare îmi doresc să fiu mult mai agresivă", a spus Simona Halep, conform site-ului oficial al turneului de la Cincinnati.

Halep a postat un mesaj pe facebook: "O felicit pe Maria Sharapova, a fost mai bună. Am învăţat multe lucruri din această înfrângere şi sper să progresez cât mai repede la aceste aspecte. A fost o înfrângere greu de digerat, iar mi-a scăpat meciul, dar... aşa-i în tenis! Merg înainte!! Au fost foarte mulţi români în tribună şi sunt sigură că şi din faţa televizoarelor, din România, m-au urmărit mulţi. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! "

Simona s-a întîlnit de cinci ori cu Şarapova şi n-a reuşit să iasă niciodată învingătoare. Ultimul joc între cele două a fost în finala de la Roland Garros, pe 7 iunie, cînd rusoaica a învins cu 6-4, 6-7, 6-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.