Liga 1

Tot Cătălin Samoilă! » Plus de încredere pentru cel mai tînăr portar al echipei: va fi titular şi cu Ceahlăul

Samoilă a fost integralist în toate cele 3 meciuri de campionat jucate pînă acum de Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoican îl va titulariza diseară în poartă pe goal-keeperul de 24 de ani, fiind impresionat de atitudinea acestuia din ultima perioadă.

Flavius Stoican s-a hotărît în privinţa portarului care va apăra în această seară la Piatra-Neamţ. Titularul ultimelor 3 meciuri, Cătălin Samoilă, 24 de ani, a fost ales în detrimentul celorlalţi doi portari din lot, Traian Marc, 31 de ani, şi Zoltan Kovacs, 29 de ani. Deşi Samoilă a primit critici pentru golurile primite în ultimele două etape, 3 la număr, cu U Cluj în deplasare şi cu ASA Tg. Mureş, acasă.

Sursele Gazetei susţin că Stoican a rămas plăcut impresionat de atitudinea şi implicarea lui Samoilă de la antrenamentele din ultima săptămînă: "Mister a fost impresionat de atitudinea lui Cătălin după meciul cu Tg. Mureş. Golul primit cu ASA l-a afectat foarte tare şi în acelaşi timp l-a ambiţionat.

Flavius a considerat că Samoilă e un portar tînăr, cu potenţial mare de creştere şi merită un plus de încredere pentru eforturile depuse. Astfel, a hotărît să meargă în continuare pe mîna lui".

Kovacs, greşeală decisivă
După golul primit de Samoilă în meciul cu ASA, Stoican l-a luat în calcul pentru titularizare pe goalkeeper-ul maghiar Kovacs, însă cu o condiţie! Să joace bine la Dinamo II, unde a fost trimis pentru meciul de Cupa României, cu CS Viitorul Buzău. Echipa secundă a "cîinilor" a cîştigat, 3-1, dar Kovacs a greşit la golul buzoienilor şi nu a avut o evoluţie sigură.

100.000 de euro este cota lui Samoilă conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.