Liga Campionilor

FOTO Costel Gâlcă, ţinut în şah de antrenorul lui Ludogoreţ » Tehnicianul Stelei a fost în Bulgaria, dar s-a dus degeaba

+5 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 August 2014

Costel Gâlcă se pregăteşte intens pentru meciul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ şi s-a deplasat personal să-i vadă pe bulgari.

Antrenorul Stelei s-a dus la derby-ul Bulgariei, dintre Ludogoreţ şi CSKA Sofia, încheiat cu victoria gazdelor cu 2-0, să-i urmărească pe adversarii din play-off. Din păcate pentru Gâlcă, tehnicianul bulgarilor a făcut o mutare asemănătoare cu ce a făcut "Costelinho" în meciul de aseară.

Georgi Dermendzhiev, antrenorul lui Ludogoreţ, a menajat aproape toată echipa, folosind doar doi jucători care pot fi titulari în partida cu Steaua. Aseară, nici roş-albaştrii n-au folosit cea mai bună echipă, iar acum Ludogoreţ răspunde cu aceeaşi monedă. Hamza a fost şi el în echipa de start trimisă de Dermendzhiev în teren şi a înscris cel de-al doilea gol al lui Ludogoreţ în minutul  51, fiind schimbat în minutul 85 cu Juninho Quixada. Prima reuşită a bulgarilor a aparţinut lui Misidjan după jumătate de oră de joc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.