Liga 1

Răzvan Lucescu, nemulţumit de jucătorii săi: "Am intrat pe teren prea siguri de victorie. Ne-a lipsit concentrarea"

foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 August 2014

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, e de părere că jucătorii săi s-au crezut dinainte învingători şi asta i-a costat foarte mult. Petrolul a încheiat la egalitate, 0-0, cu Rapid.


"Am fost noi principalii vinovaţi pentru aceasă remiză. Mi se pare normal ca o echipă ca Rapid să vină să se pună pe două linii. Ştiam că asta vor face, din păcate, am intrat prea siguri de victorie, am avut reacţii întîrziate, am avut o atingere în plus, am jucat pe zone blocate. Am avut 6-7 mari ocazii, trebuie să marchezi cînd le ai. E numai vina noastră că nu am cîştigat azi.

Nu e un rezultat echitabil, trebuia să cîştigăm, nu se compară cele două echipe: una cu jucători fără multă experienţă, alta, a noastră, pe val, am intrat prea siguri pe victorie. Nu ne-am bătut pentru fiecare minge. Rapid a avut şi ea două mari ocazii. Jocul nu e unul care să ne mulţumească. Azi ne-a lipsit concentrarea, răutatea.

Din punctul meu de vedere, a fost fault al lui Ciolacu la golul anulat, dar nu pot eu să mă pronunţ, eram pe bancă", a spus Lucescu jr. la Look TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.