Liga Campionilor

A început războiul declaraţiilor » Lucian Filip: "Nu ne temem de bulgari, au apărut de cîţiva ani. Noi avem experienţă, plus Keşeru" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 august 2014

Mijlocaşul stelist Lucian Filip a vorbit înaintea partidei Steaua - Ludogoreţ, de marti, 21:45, în direct pe DolceSport, DigiSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO"Avem emoţii, da, dar emoţii pozitive. Atuul nostru este experienţa. An de an am jucat în cupele europene şi nu cred că ar trebui să fie o încărcătură în plus. Pentru ei va fi mai greu meciul. Bulgarii au apărut în ultimii doi ani, în ultimul chiar au ieşit în faţă.

Noi avem o emblema, avem un nume în Europa şi nu trebuie să ne temem de ei. Keseru este într-o formă bună. Sperăm să ne demonstreze şi la meciul cu Ludogoreţ. Sînt sigur că va marca!", a spus Lucian Filip pentru Dolce Sport.

Promisiunea lui Keşeru

După ce-a reuşit şase goluri în meciul cu Pandurii, Keşeru le-a promis colegilor că mai are şi pentru "dubla" cu Ludogoreţ din play-off-ul Champions League: "Vă spun ceva, dar foarte sincer: cele 6 goluri nu le-am dat ca să demonstrez cuiva că nu era nevoie de Hamza! Eu sînt plătit aici să joc şi să dau goluri. Dacă prestaţia mea i-a convins pe cei din club că nu mai e nevoie de alt atacant, e OK, dacă nu, iarăşi OK. Să ştiţi că nu sînt limitat din punctul de vedere al golurilor, mai ales că mă simt excelent".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.