Handbal

Scandal la Rîmnicu-Vîlcea! Simona Gogîrlă a fost dată afară: "De ce primarul nu are curaj să-mi spună în faţă?"

Articol de Marian Ursescu  —  Sunday, 17 August 2014

Simona Gogîrlă a fost demisă de la HCM Rîmnicu-Vîlcea după ce a pierdut duminică amicalul cu SCM Craiova, disputat pe teren propriu, 24-29!

"Am luat această decizie pentru că formaţia nu joacă deloc ceea ce ne dorim noi, în ciuda investiţiilor care au fost făcute în această pauză competiţională. Se joacă foarte mult la întâmplare şi riscam să avem din nou un debut de sezon nereuşit şi apoi să alergăm să remontăm. Avem cîteva soluţii pentru postul de antrenor principal", a declarat preşedintele Toma Pleşa.

Gogîrlă e contrariată. "Incredibil, mai are şi tupeul să spună de investiţii după ce a adus jucătoare foarte slabe! Cine le-a cerut pe cele două portugheze în lot, Filipa Diana Tavares şi Claudia Correia? Cine le-a dat drumul unor handbaliste de care aveam nevoie?

Eu am dat o listă de jucătoare, iar din acea listă au fost aduse doar Mihaela Smedescu şi Carmina Bădiţă! În rest, conducerea a adus jucătoare peste capul meu!", a declarat Gogîrlă.

"Mi s-a reproşat faptul că am făcut prea multe schimbări în echipă în meciul cu Craiova! Dacă nu faci schimbări în meciurile amicale, atunci cînd mai faci? Domnul Pleşa mi-a transmis că domnul primar Ion Matei a luat această decizie! De ce nu a avut curajul să-mi spună în faţă?", a adăugat Gogîrlă.

Fosta mare jucătoare a preluat echipa sezonul trecut cînd nu avea nici un punct şi a salvat-o de la retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.