Liga 1

VIDEO Marius Şumudică a explodat după înfrîngerea cu Tîrgu Mureş: "A fost viciere clară!"

Articol de Mihai Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şumudică a acuzat la Dolcesport arbitrajul din meciul de la Tîrgu-Mureş şi susţine că este permanent dezavantajat de cavalerii fluierului.

- Domnule Şumudică, sînteţi supărat pe echipă?
- Nu are nici o vină echipa mea! Am fost dezavantajaţi clar de către arbitru. Nu se poate aşa ceva!

VEZI AMBELE GOLURI MARCATE DE TG. MUREŞ

- La ce faze vă referiţi?
- Goga trebuia să vadă al doilea galben, pentru că a oprit mingea cu mîna voit, se vede clar intenţia, dar nu a primit nici un cartonaş. La golul al doilea al mureşenilor a fost fault în atac. Mureşan îl taie cu talpa pe Pena şi nu i se dă roşu direct. Jucătorul meu a făcut două faulturi toată repriza şi primeşte imediat al doilea galben. Mai mult decît atît, repriza este prelungită cu 6 minute, jucătorul meu e eliminat în minutul 8. Ce să le mai spun copiilor ăstora după un asemenea arbitraj? Muncesc cu ei o săptămînă întreagă şi sîntem trataţi aşa. Şi nu e prima oară!

- Adică?
- La meciul cu U Cluj am avut gol valabil, nevalidat, cu Astra am avut penalty clar, nu mi s-a dat.

Accidentare horror
În timpul primei reprize, mijlocaşul Chiajnei, Stevan Reljici, 28 de ani, a suferit o accidentare gravă, după o banală cădere. Muntenegreanul a avut nevoie de intervenţia a 5 medici, care i-au pus perfuzie direct pe teren. Mai mult, jucătorul lui Şumudică a putut fi scos de pe gazon abia după cîteva minute, pe targă şi cu gîtul imobilizat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.