Liga 1

Flavius Stoican şi Florin Marin au analizat partida dintre Ceahlăul şi Dinamo » Tehnicianul roş-albilor a făcut un anunţ important!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 august 2014

Ceahlăul şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1, iar la sfîrşitul partidei, antrenorii celor două formaţii au analizat meciul.

Flavius Stoican şi Florin Marin au vorbit despre partida încheiată la egalitate, 1-1, primul fiind nemulţumit de rezultat, în timp ce antrenorul moldovenilor a fost încîntat de punctul obţinut.

"Sînt dezamăgit după acest rezultat, pentru că am dominat această partidă, însă ne-a lipsit luciditatea din faţa porţii. Important este că echipa mea joacă fotbal, pasează. Marc a avut o evoluţie bună în meciul de astăzi.

Rotariu este un jucător care şi-a făcut pe deplin simţită prezenţa pe teren, fiind şi cel care a creat golul lui Matei. Sînt mulţumit şi de Miranda pentru că a avut determinare, a alergat, nu a greşit mingi.

Patrick Petre a fost cu noi în această deplasare, e normal să-l iau cu noi. Trebuie să prindă încredere, să nu mai fie emotiv. De la Dinamo nu va mai pleca nici un jucător. Legat de Pulhac, niciodată să nu spui niciodată, vom vedea ce va fi", a spus Flavius Stoican la Look tv.

"Este un punct cîştigat, dar n-am reuşit să conservăm avantajul pe care l-am avut. Ne-au surprins pe acel contraatac cu o execuţie senzaţională a lui Matei. Sînt mulţumit de jocul echipei. Am pregătit jocul pentru a cîştiga, dar aşa a fost să se întîmple. Am avut jucători tineri, care n-au ştiut să ţină de rezultat", a spus şi Florin Marin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.