Tenis

Serena Williams a cucerit titlul la Cincinnati după ce a învins-o pe Ana Ivanovici » Americanca se distanţează de Simona Halep

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 august 2014

Serena Williams a cîştigat turneul de la Cincinnati dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari după ce a învins-o în finală pe sîrboaica Ana Ivanovici, locul 11 WTA, scor 6-4, 6-1.

Americanca, numărul 1 WTA, a cucerit al cincilea titlu din acest sezon după o oră şi 4 minute de joc în care a reuşit şi 12 aşi, ea mai cîştigînd trofee la Brisbane, Miami, Roma şi Stanford. Această victorie reprezintă cel de-al 62-lea titlu din întreaga sa carieră. Serena a fost recompensată pentru acest titlu cu 900 de puncte în ierarhia mondială.

La turneul de la Cincinnati, Simona Halep a părăsit competiţia în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de rusoaica Maria Şarapova cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4. Meciul dintre cele două a consemnat cea de-a cincea înfrîngere suferită de româncă în faţa rusoaicei, din tot atîtea întîlniri.

Halep a primit un premiu de 64.170 de dolari şi 190 de puncte WTA pentru calificarea în "sferturi". La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa avea de apărat 225 de puncte la turneul american.

La competiţia americană au mai participat Sorana Cîrstea (eliminată în primul tur de Ana Ivanovici) şi Irina-Camelia Begu (învinsă, tot în prima rundă, de kazaha Zarina Diyas).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.