Liga 1

EXCLUSIV Rapidul e iarăşi aproape de faliment: 3 probleme grave cu care se confruntă clubul!

Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 august 2014

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog în premieră cu Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului. În 3 pagini EXCLUSIVE, omul însărcinat să asigure o soartă mai bună clubului din Giuleşti a atacat toate subiectele care îi frămîntă pe fanii vişinii

În vîrstă de 44 de ani, Cristina Andronache vorbeşte fără menajamente despre situaţia clubului din Giuleşti, despre care spune că este aproape de faliment, dacă jucătorii aleg să îşi ceară restanţele. "Doar eu am atras atenţia asupra acestui lucru. Datorăm 3 milioane şi ceva, oricînd sîntem aproape de faliment!"

Nici Valerii Moraru nu pare a fi salvatorul pe care îl aştepta toată lumea. "Deşi noii investitori au anunţat că vor aduce un milion şi jumătate de euro, au uitat să spună că vor să o facă dintr-un contract de publicitate, pe o perioadă de cinci ani! Cam 300.000 de euro în primul an!".

Mai mult, Rapidul a renunţat uşor la un sponsor: "Să renunţăm la un contract cu Carlsberg! Mi s-a părut aberant. Oamenii ne-au suportat toată apa şi ce ne trebuia pentru protocol cît am fost în liga secundă. Înţeleg că are un anumit interes cu Azuga Waters, dar vorbim de nişte oameni care ne-au ajutat în condiţii extreme."

Interviul poate fi citit integral în ediţia tipărită şi online, pe platforma Gazeta Digitală.

Află cu ce echipă a venit Moraru la Rapid şi cum a vrut să aducă patru maşini de lux în club, una fiind destinată Cristinei Andronache! Mergi la chioşcuri şi citeşte interviul! Merită!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.