Liga 1

Ionel Ganea are zilele numărate! Ce antrenor vrea să aducă Valerii Moraru la Rapid

Ionel Ganea,mana la cap,suparare Rapid

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Actualul antrenor, Ionel Ganea, nu este pe placul patronului, deşi evoluţia Rapidului a fost peste aşteptări în cele 4 etape de campionat.

Valerii Moraru pregăteşte prima schimbare la Rapid de la preluarea clubului. Patronul a fost deranjat de felul în care actualul tehnician a ajuns la cîrma echipei giuleştene, fără ca el să fie consultat. Oameni din jurul echipei susţin că, la insistenţele unuia dintre asociaţii acestuia, Moraru îl va schimba pe Ganea indiferent de prestaţiile alb-vişiniilor.

"Îl aduce pe Şumudică"
Fostul preşedinte al Concordiei Chiajna, Ion Butoi, ar putea deveni oficial al Rapidului o dată cu stabilirea exactă a noii organigrame şi ar avea un cuvînt important de spus în alegerea noului antrenor.

"În momentul în care a venit la Rapid, pe Moraru l-a supărat prezenţa lui Ganea la echipă şi va renunţa la el cît de curînd, indiferent de punctele pe care le va obţine. Bine, toate lucrurile vin din altă parte, patronul reacţionează la mai toate sfaturile lui Ion Butoi, care de foarte multe ori nu sînt corecte, trageţi voi concluzia la ce fac referire. Ideea e că în locul lui Ganea îl va aduce pe Şumudică, unul dintre preferaţii omului de afaceri moldovean", susţin surse din interiorul clubului.

"Nu ne puteam bate joc de Rada"
Teoria că venirea lui Ganea i-a dat peste cap planurile noului patron e confirmată şi de administratorul judiciar al Rapidului.

"A spus că trebuia să ne consultăm cu el, or, încă nu preluase clubul şi noi trebuia să prezentăm situaţia echipei la LPF, prin urmare echipa trebuia să aibă şi un antrenor! Moraru a spus ulterior că soluţia era să-l numim antrenor pe Marian Rada timp de o lună, pînă veneam cu altă idee. Or, nu poţi încheia un contract pe un timp atît de scurt şi nici nu ne puteam bate joc de un om care a fost alături de noi în cele mai grele momente", explică Cristina Andronache.

29 de meciuri în Liga 1 a strîns Şumudică pe banca Rapidului în sezonul 2010-2011: 12 victorii, 10 remize şi 7 înfrîngeri

5 puncte a cîştigat Ganea ca antrenor al giuleştenilor, obţinînd o victorie şi două remize în 4 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.