Liga Campionilor

Cosmin Moţi cere ajutorul dinamoviştilor pentru a opri Steaua din drumul către grupele Ligii: "Sînt sigur că vor veni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 august 2014

Cosmin Moţi face un apel la fanii dinamovişti pentru meciul de mîine din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogoreţ, ora 21:45, televizat de Digisport, Dolcesport şi TVR, şi liveTEXT pe GSP.ro.

Fundaşul român al bulgarilor îi aşteaptă pe fanii cîinilor să vină la meciul din play-off-ul Ligii şi a amintit de una dintre cele mai frumoase amintiri pe care acesta le are din derby-urile Steaua-Dinamo.

"Am venit cu gîndul de a ne face jocul şi sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Mă aştept ca dinamoviştii să vină şi să susţină Ludogoreţ. Ştiu rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua. La fel cum steliştii îi aşteaptă pe cei de la ŢSKA alături de ei la retur, sînt sigur că şi dinamoviştii vor veni mîine la stadion.

Ca jucător nu cred că am pierdut mai mult de trei meciuri cu Steaua în şase ani. Cea mai frumoasă amintire e victoria cu 4-2 din Ghencea. Eu îmi doresc să fac abstracţie de ce se va întîmpla în tribune. Sînt convins că nu poate fi vorba de aplauze, voi încerca să mă concentrez pe joc", a spus Cosmin Moţi la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.