Liga 1

VIDEO Minunea blondă » Ciprian Deac a fost omul meciului în partida cu Viitorul, scor 2-0

Ciprian Deac a marcat primul său gol în acest sezon

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deac a profitat de o eroare a lui Balauru şi a deschis scorul, completînd o evoluţie de excepţie printr-o pasă decisivă pentru Tade la golul secund.

0-1, 0-0, 0-2 şi 0-1. Un palmares pe ultimele patru meciuri cu care nu puteai pune mari probleme în deplasare, pe un teren sintetic, unei echipe care este capabilă de surprize.

Dar Miriuţă a avut noroc de un adversar extrem de neinspirat. Primul care a greşit decisiv a fost Balauru.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

La o minge în adîncime a CFR-ului, portarul Viitorului a luat două decizii inexplicabile: în primul rînd, nu şi-a putut stăpîni pornirile de a se transforma în fundaş central, a ieşit la 25 de metri şi şi-a lovit colegul, pe Hodorogea, în încercarea de a ajunge la minge.

A doua, Hodorogea putea trece peste lovitura ce i-a fost aplicată, dacă Balauru ar fi nimerit mingea. Surprins într-o poziţie în care nu-şi putea folosi mîinile, portarul a sărit cu vreo zece centrimetri pe sub minge, balonul a ajuns la Deac şi acesta a făcut 1-0.

Dacă se juca destul de slab pînă la marcarea golului, jocul transformat într-unul pe contraatac al CFR-ului a ucis şi mai mult fotbalul. Dar s-a mai marcat o dată, cînd Deac l-a servit ideal pe Tade şi acesta a transformat calm, aducînd un final de meci liniştit şi trei puncte, absolut necesare pentru feroviari.

"Sînt foarte mulţumit. Am meritat cele trei puncte. Am avut atitudine şi determinare. Felicitări băieţilor" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj)

"Aş vrea să marchez în fiecare meci. Mă bucur că am reuşit să cîştigăm, pentru că aveam mare nevoie. Am pierdut multe puncte şi dacă nu cîştigam azi, pierdeam plutonul" (Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.