Campionate

VIDEO Real Madrid a scăpat printre degete victoria în turul din Supercupa Spaniei contra lui Atletico, 1-1 » James Rodriguez, primul gol în tricoul campioanei Europei

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 august 2014

Real Madrid a remizat pe teren propriu în prima manşă a Supercupei Spaniei împotriva lui Atletico Madrid, scor 1-1. Aşadar, cîştigătoarea trofeului se va decide vineri, la returul de pe Vicente Calderon. 

VEZI AICI VIDEO CELE MAI IMPORTANTE FAZE!

Spectacol, atitudine şi un joc încîntător au văzut azi-noapte fanii care au asistat la derby-ul Madridului de pe Santiago Bernabeu.

Mandzukici şi Saul au fost aproape de deschiderea scorului în primul sfert de oră, însă Casillas a fost pe faza şi s-a opus de fiecare dată.

În prima parte a jocului Ronaldo a fost singurul jucător al gazdelor care a avut o şansă importantă de a marca printr-o lovitură de cap.

Portughezul a rămas la cabine din cauza unor probleme medicale, fiind înlocuit cu James Rodriguez, cel care avea să şi marcheze golul Realului din minutul 81.

Scorul s-a terminat egal pentru că Raul Garcia a înscris în minutul 87 cu un şut din 3 metri, iar la returul de vineri, de la ora 23:30, campioana Spaniei pleacă favorită.

Echipele:

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Alonso, Modrici (Di Maria 78) - Bale, Benzema, Ronaldo (J. Rodriguez 46)

Rezerve: K. Navas, Varane, Isco, Coentrao, Arbeloa

Atletico: Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira (Ansaldi 64) - Niguez (Griezmann 57), Gabi, Suarez, Koke - Garcia, Mandzukici (C. Rodriguez 78)

Rezerve: Oblak, Tiago, Jimenez, Gimenez

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.