Liga 1

Toţi ochii au fost pe el! După ce Costel Gâlcă i-a "driblat", oficialii unei echipe de Europa League au venit iar după Latovlevici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 August 2014

Iasmin Latovlevici a fost urmărit aseară de oficialii unui club important, însă şansele ca transferul să se mai realizeze sînt tot mai mici. Fundaşul a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai slabă notă de pe teren, indiferent de echipă

După ce a fost "driblat" de Gâlcă la meciul din campionat cu Pandurii, cînd antrenorul Stelei l-a menajat pe fundaş, lăsîndu-l în tribună, vicepreşedintele lui Dinamo Zagreb, Zdavko Mamici, a fost din nou prezent la Bucureşti, pentru meciul cu Ludogoreţ, din acelaşi motiv.

Discuţiile dintre cele două cluburi continuă, doar că oficialii din Ghencea au declinat prima propunere a croaţilor de 500.000 de euro pentru fundaşul stînga de 28 de ani, dorind cel puţin un milion de euro în schimbul acestuia.

Evoluţia fundaşului stînga al Stelei nu a fost deloc bună cu bugarii, "Lato" fiind unul dintre cei mai slabi jucători ai roş-albaştrilor de la meciul de ieri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.