Liga Campionilor

FOTO Momente de senzaţie care nu s-au văzut la TV! Cum s-a păcălit Cosmin Moţi la încălzire şi fanul Stelei care a uimit pe toată lumea :)

+3 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 august 2014

Steaua a învins Ludogoreţ în faţa a aproape 40.000 de fani, scor 1-0, iar fotografii Gazetei Sporturilor au surprins cîteva momente amuzante de aseară. 

→ În momentul în care Cosmin Moţi a ieşit la încălzire alături de ceilalţi colegi, a fost înjurat de fanii Stelei. "Moţi, vino-ncoa ...", a început galeria roş-albaştrilor. Fostul dinamovist ori n-a auzit vulgarităţile din refren, ori s-a păcălit, crezînd că e chemat la un salut normal. El a venit să salute peluza Stelei într-un cor de înjurături şi trivialităţi la adresa lui .

→ Al doilea eveniment nevăzut la TV a fost după golul lui Chipciu din minutul 88. Un fan al Stelei s-a bucurat prea haotic la reuşita de 1-0 şi s-a răsturnat peste balustrada tribunei! Era să cadă în cap de la înălţime, dar un coleg de peluză l-a prins din zbor, iar fotografii Gazetei n-au ratat momentul .

→ De remarcat şi imaginea cu un mic suporter al bulgarilor care nu se sfia să-şi susţină echipa, agitînd fularul chiar în mijlocul fanilor stelişti!

VEZI TOATE CELE 3 IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.