Liga 1

Sancţiuni dure pentru Petrolul şi Rapid după derby-ul de pe ”Ilie Oană”! » Nici Dinamo n-a scăpat nepedepsită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 August 2014

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat astăzi sancţiunile după disputarea jocurilor din cadrul etapei a IV-a a Ligii 1, informează Mediafax.
Petrolul şi Rapid au primit sancţiuni dure, după derby-ul jucat pe 16 august pe stadionul ”Ilie Oană”. Meciul s-a jucat cu peluzele închise, conform sancţiunii primite în sezonul trecut după meciul cu Steaua de la Ploieşti.

În urma incidentelor provocate de fanii ”lupilor” la partida contra giuleştenilor, Petrolul a fost amendată cu 25.000 de lei şi va juca fără spectatori următorul meci din campionat, cînd vor primi vizita celor de la CFR Cluj.

Rapid a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, dar şi un meci fără spectatori în Giuleşti, urmînd să joace cu porţile închise partida cu Astra.

Nici Dinamo n-a scăpat de sancţiuni după incidentele provocate de suporteri la meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. ”Cîinii” au primit o amendă de 12.000 de lei, iar suporterii nu vor putea face următoarele două deplasări, cînd Dinamo va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna şi FC Botoşani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.