Liga 1

Imprevizibilul Costel Gâlcă! 4 decizii importante luate de antrenorul Stelei » Cum l-a şocat pe Valentin Lemnaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 august 2014

Gazeta Sporturilor dezvăluie azi dialogul incredibil dintre Costel Gâlcă şi Claudiu Keşeru înaintea partidei tur cu Ludogoreţ. Acesta poate fi citit aici

Nu este pentru prima dată cînd Costel Gâlcă ia o decizie importantă, care este total diferită de ceea ce se întîmpla în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

Jucătorul accidentat decide dacă joacă - O altă regulă impusă în echipă imediat după venirea lui Gâlcă. Un jucător care revine după accidentare va intra în teren numai dacă el îşi va dori să joace. "Primul care trebuie să spună "da" e doctorul, dar nu e de ajuns, trebuie să-mi spună şi jucătorul că poate şi vrea" a fost mesajul lui Gâlcă.

Înţelegere pentru cei care au oferte - Un alt principiu al lui Gâlcă: "Voi fi mereu de partea jucătorilor care au oferte, îi înţeleg perfect că îşi doresc să plece. Am fost şi eu jucător, mi-am dorit şi eu să plec, am plecat, cunosc senzaţia, o să aveţi mereu un partener în mine la acest capitol".

Cum l-a şocat pe Lemnaru - Poate cel mai bun argument că Gâlcă nu se abate de la regula de a le spune în faţă jucătorilor orice, indiferent de mesaj, a fost ce s-a întîmplat după transferul lui Lemnaru în Ghencea. Pentru că nu-şi dăduse acordul la achiziţionarea lui, antrenorul a avut un mesaj clar, pe care i l-a rostit în faţă, lucru pe care l-a dezvăluit acum cîteva zile şi sportnews.ro: "Îţi spun direct pentru că eu nu mă ascund, nu te-am dorit la echipă, dar dacă ai venit, eşti bine venit, luptă să-mi demonstrezi că meriţi să joci şi dacă o vei face, vei juca, dar am vrut să ştii de la mine că eu nu te-am vrut".

Fără cantonament înainte de meci! - Una dintre deciziile care au surprins vestiarul Stelei şi poate că e o premieră pentru întreg fotbalul românesc a fost cea legată de anularea cantonamentului înainte de meci, dar la unele jocuri, nu la toate. Deja s-a procedat aşa la partidele cu CSU Craiova şi Pandurii, ambele cîştigate clar de Steaua: 3-1 şi 6-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.