Campionate

Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau! Dani Alves nu vrea să părăsească Barcelona: "M-am simţit deranjat"

Dani Alves, foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 august 2014

FC Barcelona a încercat cu tot dinadinsul să-l vîndă în această vară pe fundaşul Dani Alves, dar fără sorţi de izbîndă din cauza salariului foarte mare al jucătorului.

Venit în 2008 la formaţia catalană de la Sevilla, Alves a lămurit situaţia în care se află la Barcelona şi spune că nu i-a picat prea bine faptul că oficialii echipei au vrut să-l vîndă.

"Am decis să rămîn aici, cu Barca. Va veni ziua cînd voi pleca de aici. Dar mi-ar plăcea să o fac cu sentimentul că au avut aici un mare profesionist. Dacă aş pleca acum, nu aş simţi asta. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult e faptul că au lăsat să se înţeleagă că tot ce s-a întîmplat e din vina mea.

Eu îmi asum partea mea de responsabilitate. O să vorbesc cu antrenorul despre viitorul meu la Barcelona. Nu-mi place faptul că simt neîncredere, dar asta mă motivează şi îmi creşte orgoliul. Nu m-am simţit sprijint, cu tot ceea ce s-a întîmplat, cu toate aceste informaţii despre transfer. Ştiu că au vrut să mă vîndă, că mi-au căutat înlocuitor, dar nu vreau să plec", a spus Dani Alves.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.