Europa League

Răzvan Lucescu a explicat unde s-a făcut diferenţa în meciul cu Dinamo Zagreb » Ce crede despre partida retur

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 august 2014

Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, a explicat unde s-a făcut diferenţa în partida pierdută cu 1-3 de ploieşteni în faţa lui Dinamo Zagreb.

Antrenorul Petrolului a vorbit şi despre cartonaşul roşu primit de Geraldo Alves şi este foarte încrezător în ceea ce priveşte returul din Croaţia.

Diferenţa s-a făcut de experienţa internaţională dintre cele două echipe. Am reuşit să egalăm, iar în a doua repriză am intrat cu determinare. Nu am fructificat ocaziile importante, iar la singura ocazie cînd ne-au surprins au reuşit să marcheze.

La acest nivel nu ai voie să faci greşeli. Jocul s-a rupt pentru că n-am marcat la început, iar ei au înscris. Avem calitate şi forţă să marcăm trei goluri, dar lucrurile sînt foare importante. A fost o eliminare gratuită la Geraldo.

Arbitrul ne-a scos un jucător important din lot. Mie îmi pare rău de evoluţia foarte bună din a doua repriză. Ei în a doua parte au avut două faze, două goluri. Noi trebuie să dăm totul la retur, trebuie să avem un echilibru", a spus Răzvan Lucescu la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.