Europa League

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a vorbit despre transferul lui Iasmin Latovlevici » Ce aşteaptă croaţii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 August 2014

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, a abordat după victoria cu Petrolul, 3-1, subiectul transferului fundaşul stelist Iasmin Latovlevici la echipa sa.

"Şanse mici să-l luăm pe Latovlevici, pentru că nu mai avem ocazia de a juca în Ligă, iar Steaua e aproape calificată. Vom aştepta să vedem ce va fi după returul Stelei cu Ludogoreţ. E un jucător foarte interesant, cu mari calităţi, cu foame mare de fotbal", a declarat Mamic la Dolcesport.

"Sînt foarte mulţumit de rezultat, nu e deloc rău 3-1 aici. În prima repriză am jucat mai bine, nu ne-am folosit de contre, am jucat pe repede-înainte, am stat bine la mijloc, dar a lipsit ultima pasă. În repriza a doua am încercat să repetăm jocul, dar Petrolul a avut 20 de minute excelente, am avut şi noroc. S-a văzut experienţa noastră. Nu credem că sîntem deja calificaţi, Petrolul e o echipă bună. Trebuie să jucăm mult mai bine decît am făcut-o azi pentru a ne califica. Mutu e unul dintre cei mai buni jucători din istoria României, să joace la vîrsta asta la acest nivel arată cît de profesionist este, am mare respect pentru el.

Echipa Petrolului s-a schimbat mult, am jucat în pregătiri cu ei şi ne-au bătut. Le-am văzut ultimele meciuri, e greu să te ascunzi în ziua de azi, să nu ştii tot ce e de ştiut", a adăugat antrenorul croaţilor.

"Latovlevici e unul dintre cei mai puternici jucători împotriva cărora am jucat. Sper să-l aducem la echipă"
Ivo Pinto, fundaş Dinamo Zagreb, ex-CFR


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.