Europa League

Contra e pro :) "Nici vorbă să-l fi atacat eu pe Răzvan Lucescu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 august 2014

Cosmin Contra a revenit cu o declaraţie după ce aseară a criticat strategia adoptată de Răzvan Lucescu. Tehnicianul lui Getafe spune că nu a dorit să-l atace pe antrenorul "lupilor".

"Ceea ce am spus după meciul Petrolului cu Zagreb nu are nici măcar o aluzie către Răzvan Lucescu. Vreau să fiu înţeles foarte bine că n-a fost nici un atac la adresa lui. Am avut doar o observaţie civilizată referitoare la Albin, alături de care am jucat şi pe care l-am antrenat. Şi am explicat că el nu poate juca în dreapta, ci în centru dă cel mai bun randament.

Asta înseamnă că l-am făcut praf pe Răzvan? N-am criticat niciodată vreun coleg, fiecare stă cu echipa lui şi ştie cel mai bine motivele pentru care ia anumite decizii. Din contră, am punctat că, la experienţa lor, jucătorii puteau citi momentele din teren şi să acţioneze pe măsură. Cred că a fost însă un 1-3 nemeritat, iar Petrolul încă se poate califica. A dovedit-o experienţa Plzen că echipa e capabilă să înscrie măcar de trei ori în deplasare", a spus Contra pentru GSP.RO.

Citeşte ce a spus Contra joi seară, după meci!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.