Liga 1

În faţa unei performanţe istorice! Costel Gâlcă peste Cornel Dinu, Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 august 2014

Steaua este aproape de calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în manşa tur a play-off-ului cu Ludogoreţ. Chipciu a adus avantajul roş-albaştrilor pe finalul partidei şi campioana României este în pole-position pentru accederea în grupe.

Dacă va reuşi calificarea, Costel Gâlcă va bifa o performanţă istorică la doar 2 luni de la instalarea pe banca tehnică a Stelei! Astfel, tînărul antrenor va deveni doar al 7-lea tehnician care va califica o echipă din România în faza grupelor Ligii Campionilor.

Nu doar că intră într-o companie selectă, dar Gâlcă va izbuti ceea ce n-a stat la îndemîna unor antrenori cu nume important în fotbalul românesc. Printre aceştia se numără Cornel Dinu, Mihai Stoichiţă, Mircea Rednic, care au eşuat de cîte două ori, Mircea Lucescu, Victor Piţurcă sau Emeric Ienei. În total, 13 tehnicieni au ratat dubla decisivă dinaintea grupelor Ligii Campionilor.

Citeşte pe platforma Gazeta Digitală ce alţi antrenori români au reuşit să se califice cu formaţii din Liga 1 în grupele Champions League, dar şi toţi tehnicienii care au ratat această performanţă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.