Campionate

GALERIE FOTO Un fotbalist de legendă a ajuns într-o stare deplorabilă! A fost găsit mort de beat, iar acum e internat în spital

+9 Foto
Paul Gascoigne

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 august 2014

Cum toată lumea ştie, alcoolul dăunează grav sănătăţii, iar asta se poate vedea şi în cazul unui fost mare fotbalist englez, care a ajuns într-o stare deplorabilă din cauza acestui viciu.

Presa din Anglia anunţă că Paul Gascoigne, 47 de ani, a fost internat în spital, după ce vecinii săi l-au găsit leşinat, cu o sticlă de vodcă în mînă. Pe lîngă problemele cu alcoolul, se pare că fostul internaţional britanic are probleme şi cu apartamentul în care locuieşte cu chirie, proprietarul acestuia primind numeroase plîngeri din partea vecinilor.

Gascoigne este considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din istorie, el retrăgîndu-se din activitate în 2004. Fostul fotbalist s-a internat de cel puţin şapte ori la dezalcoolizare, anunţă Mirror.

"E foarte trist. Dar adevărul e că Paul a început să bea foarte mult în ultimele săptămîni şi, din păcate, va exista o singură finalitate. Astăzi, paharul s-a umplut. A avut multe pe cap şi acum încearcă să-şi găsească o locuinţă.

Proprietarul său i-a dat 10 zile să părăsească apartamentul şi asta l-a măcinat mult. În mod evident, a fost depăşit de situaţie în ultimele zile şi s-a refugiat din nou în alcool", a declarat un prieten al fostului mijlocaş.

La naţionala Angliei a jucat 57 de meciuri, pentru care a reuşit şi 10 goluri. La nivel de club, a evoluat pentru Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers şi Everton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.