Europa League

Silviu Lung Jr. se aşteaptă la o replică puternică a lui Lyon: ”Le-am rănit rău orgoliul!”

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lung junior nu e euforic după succesul de la Lyon, considerînd că adversarii de la Olympique vor veni decişi să se răzbune


- Silvică, te aşteptai la o victorie la Lyon?

- Noi abordăm fiecare partidă ca să învingem, credeam că putem face un meci bun în Franţa. Vorbeam şi la începutul verii şi spuneam că unul dintre ţelurile noastre este calificarea în grupele Europa League. Luaserăm în calcul să întîlnim adversari de calibru.

- Ce şanse estimezi că aveţi pentru retur, să-i eliminaţi pe francezi?
- Întotdeauna m-am ferit de a da pronosticuri. Noi vom dori să învingem, din nou, vom aborda meciul inteligent ca să obţinem un rezultat care să ne ajute să mergem în grupele Europa League.

- Eşti de părere că OL a scăpat uşor doar cu 1-2?
- Nu putem minimaliza jocul adversarilor, cu toate că Astra a avut o prestaţie extraordinară pentru o victorie frumoasă. Lyon are orgoliul rănit acum, va trebui să fim şi mai atenţi, ne vom concentra sută la sută după meciul de campionat cu Rapid, pentru că acum ne gîndim la această partidă.

- Mulţi oameni de fotbal consideră că eşti prima variantă spre a fi titular la "naţională", cu Grecia.
- Să dea Dumnezeu să fiu sănătos, să apăr bine, să fiu convocat, dar domnul Piţurcă va alege pe cine titularizează. Eu sînt onorat să fiu luat în considerare pentru a fi printre "tricolori".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.