Liga 1

VIDEO+FOTO Alb-roşu negativ » Chiajna i-a ţinut piept lui Dinamo, 0-0, ajunsă la al treilea egal consecutiv

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un joc imaculat, cu o singură ocazie clară de gol, a fost dublat de cartonaşul roşu direct primit de Lazăr pentru un semieşec plictisitor


Aseară, primele 40 de minute se puteau juca la fel de bine şi fără minge. O mulţime de faulturi, jucători consultaţi pe gazon şi icnete însoţite de reproşurile antrenorilor. Fotbal, ploaie în Atacama!

Click aici pentru FOTO!

Dinamo a avut prima ocazie de gol, însă o centrare care-l găsea ideal pe Grecu la colţul scurt a fost reluată aiurea de un Elton venit din lateral. Apoi, Stan l-a încercat, palidă replică, pe Marc. Fără emoţii pentru portarul dinamovist. Cînd a trecut aşa uşor o repriză întreagă?

Trădaţi de Lazăr
A părut că se joacă în "crescendo", însă prima ocazie serioasă a părţii secunde, şut în plasa laterală Bărboianu (54), a fost şi ultima. L-a imitat imediat Cosmin Matei, schimbat în rău faţă de etapa trecută, cînd a fost omul meciului sub Pietricica.

Nici celălalt lider din teren, Lazăr, n-a fost mai inspirat: l-a faultat clar pe Stan, eliminare corectă (74). Şi final de elan pentru Dinamo, aflată la al treilea rezultat de egalitate la rînd!

Bagarici a jucat!
Deşi Marcel Bîrsan, arbitrul întîlnirii ASA - Chiajna 2-0, l-a trecut pe Matej Bagarici ca eliminat în locul colegului Brlecici, fundaşul a început încă din primul minut cu Dinamo! Greşeala arbitrului de etapa trecută n-a fost observată nici măcar de oficialul Chiajnei, Ion Cantaragiu.

Pena a cerut penalty
În debutul reprizei secunde, Pena a scăpat singur cu portarul, a fost ajuns din urmă de Durimel şi a preferat să cadă penibil în schimbul unui şut. Totuşi, arbitrul Istvan Kovacs a considerat că vîrful Concordiei s-a aruncat în careu şi i-a acordat cartonaş galben pentru simulare. Kovacs a procedat corect şi la eliminarea lui Lazăr. Mai mult, "centralul" din Carei l-a eliminat în prelungiri şi pe Flavius Stoican, după ce acesta a contestat decizia lui Kovacs de a opri meciul la scandările xenofobe ale galeriei dinamoviste.


Concordia cere penalty la Pena

Bărboianu, aproape de gol


Lazăr este eliminat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.