Amicale

Dinamo, doar egal într-un amical cu Academica Argeş, 2-2 » Flavius Stoican are însă un motiv de bucurie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 august 2014

Dinamo a remizat într-un amical cu echipa de ligă secundă Academica Argeş (fosta FC Clinceni), scor 2-2. În această partidă Flavius Stoican a testat mai mulţi jucători care nu au jucat împotriva Chiajnei, dar şi alţi tineri de la echipa a doua. 

Vezi aici VIDEO reuşitele lui Dinamo!

Golurile lui Dinamo au fost înscrise de Marius Alexe şi Dragoş Firţulescu. Primul a fost şi căpitanul echipei. Fostul jucător al Universităţii Craiova a punctat dintr-o lovitură liberă bătută excelent.

Patrick Petre, Darius Buia şi Crişan au jucat şi ei. Fiul lui Florentin Petre s-a aflat în premieră pe banca de rezerve a "cîinilor" la meciul de ieri împotriva Concordiei, terminat la egalitate, 0-0.

"Marius Alexe este OK, din punct de vedere medical. Mai are nevoie de încredere, pentru că vine după o perioadă destul de lungă de inactivtate, dar amicalele sunt benefice pentru el, ca să îşi intre în ritm.

E posibil să fie în lot la meciul cu FC Braşov. O să mai fie un meci marţi, în Cupa României, cu echipa a doua şi va merge să joace şi acolo.

În funcţie de starea lui de spirit şi de formă, e posibil să îl am în vedere pentru lotul de 18 la meciul cu Braşov, de acasă.", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.