Liga 1

Petre Grigoraş a scăpat de demitere şi pregăteşte revenirea gorjenilor: "Jocul de acum seamănă cu cel al Pandurilor de altădată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 August 2014

Pandurii şi Viitorul au dat-o la pace şi au încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a cincea a Ligii 1, dar înaintea acestei partide s-a spus că o înfrîngere a gorjenilor înseamnă şi plecarea lui Grigoraş de pe banca acestora.

Antrenorul Pandurilor s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate şi e încîntat de cum a arătat echipa în meciul cu Viitorul.

"Este pentru prima oară de la începutul campionatului cînd jocul mă mulţumeşte. Jocul a fost la discreţia noastră, dar a venit execuţia de senzaţie a lui Nikolov. Am dominat, dar am ratat copilăreşte. Sînt mulţumit de atitudinea echipei. Ne îngrijorează că nu reuşim să cîştigăm pe teren propriu.

Jocul de acum parcă seamănă cu cel al Pandurilor de altădată. Îmi pare rău că nu am reuşit să aducem spectatorii mai aproape de noi. Să sperăm că echipa va fi pe un drum ascendent după acest meci", a spus Grigoraş la Look tv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.