Tenis

Simona Halep şi-a fixat obiectivul pentru US Open » La ce capitole a progresat românca

Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 august 2014

Turneul de la US Open va începe mîine, iar Simona Halep, favorita numărul 2, va juca împotriva lui Danielle Rose Collins, fără loc WTA. Românca are primul meci, pe Central, de la ora 18:00, ora României

"Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja cîteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate", a declarat Halep la conferinţa de presă de dinaintea începerii turneului.

Românca a vorbit şi despre obiectivul pe care şi l-a propus în acest an la US Open.

"Vreau să ajung pînă în sferturile de finală, ca să-mi asigur permisul de acces pe viaţă (n.r.- Ea s-a referit la Club Final 8 în care sînt incluşi toţi jucătorii care ajung fie într-un sfert de finală la individual, fie într-o semifinală la dublu, la un turneu de Gran Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vieţii şi alte beneficii).

Simona Halep a încheiat conferinţa de presă vorbind despre adversara sa din primul tur, jucătoarea Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild card.

"Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toată silinţa şi să cîştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricînd, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cît de departe pot ajunge", a adăugat Simona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.