Liga 1

Dinamo dă vina pe Chiajna şi pe arbitru, după incidentele de la meciul cu ilfovenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 August 2014

Clubul de fotbal Dinamo a emis un comunicat de presă în care explică ce s-a întîmplat pe parcursul şi la finalul meciului dintre Chiajna şi formaţia lui Flavius Stoican, terminată la egalitate, 0-0.

"Meciul de la Chiajna a fost primul din deplasare după sancţiunea primită de FC Dinamo Bucureşti în urma partidei de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, prin care s-a decis ca echipa din Ştefan cel Mare să nu fie însoţită de galerie la următoarele două jocuri în deplasare. Astfel, Dinamo Bucureşti nu a avut sprijinul galeriei la meciul disputat în Chiajna contra Concordiei, care a fost echipa organizatoare şi care ar fi trebuit să se ocupe de buna desfăşurare a partidei.

Incidentul de la finalul meciului în urma căruia antrenorul principal al lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună de arbitrul partidei s-a produs pe fondul tensiunii create de central, care a somat doar banca noastră tehnică cu privire la scandările din tribună, ameninţându-i pe tehnicienii dinamovişti că întrerupe meciul şi că îl vor pierde la masa verde.

Atitudinea arbitrului a provocat reacţia vehementă a lui Flavius Stoican, care i-a cerut centralului să se adreseze în primul rând băncii tehnice a echipei organizatoare, care avea responsabilitatea, dar şi mijloacele necesare, de a încerca să-i determine pe spectatori să-şi păstreze calmul", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.