Liga Campionilor

Jucătorii lui Ludogoreţ înţeapă Steaua înainte de retur: "Nu e o echipă mare" » Ce spun Hamza Younes şi preşedintele clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 august 2014

Preşedintele lui Ludogoreţ a vorbit despre partida retur din play-off-ul UEFA Champions League cu Steaua. Meciul va fi miercuri, de la ora 21:45, în direct la DigiSport, DolceSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"O să fie fani care vor ţine cu Steaua, dar nu cred că toţi fanii lui ŢSKA vor ţine cu românii. Steaua are o echipă foarte bună, care m-a impresionat la meciul tur", a spus preşedintele lui Ludogoreţ, Andrei Petrichev pentru ProTV.

De asemenea, Hamza Younes şi Virgil Misidjan sînt de părere că de această dată Ludogoreţ va fi echipa care va controla partida.

"Avem acelaşi nivel cu Steaua, nu cred că trebuie să-i surprindem, ci doar să jucăm bine. Eu cred că pe stadion vor fi mai mulţi suporteri ai lui Ludogoreţ. E bine că nu joacă Alex Chipciu", a spus şi Hamza.

"De data asta Steaua nu mai joacă pe teren propriu, noi jucăm acasă şi sîntem foarte puternici. Fanii lui ŢSKA ar trebui să ne susţină pe noi, pentru că reprezentăm Bulgaria, ţara poate avea o echipă în Champions League.

Steaua nu e o echipă mare, nici noi nu sîntem. Sîntem cam de acelaşi nivel", a spus Virgil Misidjan, mijlocaşul lui Ludogoreţ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.