Stranieri

VIDEO PantilimOFF » Vito Mannone a fost providenţial cu Manchester United, iar Costel Pantilimon are şanse mici să mai fie titular

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul italian le-a securizat ”pisicilor negre” remiza, cu cîteva intervenţii remarcabile pe final, cînd United a forţat victoria


Costel Pantilimon trăgea speranţe că va apăra poarta lui Sunderland, ieri, contra lui Man. United (1-1). În van. Deşi nu făcuse o figură prea bună în debutul campionatului, la 2-2 cu West Bromwich, managerul Gus Poyet l-a preferat tot pe titularul Vito Mannone. Iar de data aceasta, italianul a fost imperial.

Click aici pentru VIDEO!

Fără greşeală la golul "diavolilor", Mannone a amintit de evoluţiile excelente ale sezonului trecut mai ales în finalul partidei. O dată a ieşit inspirat, în afara careului, şi a respins providenţial din faţa lui Ashley Young (78), apoi a reparat eroarea fundaşului Vergini, care se putea tranforma într-un autogol ce ar fi dus scorul la 1-2 (87).

Practic, goalkeeperul italian i-a salvat lui Sunderland un punct. Şi dacă nu se accidentează într-una din etapele viitoare, Pantilimon pare condamnat să aştepte mult şi bine o şansă. La fel ca la Man. City.


2 parade şi 0 greşeli a avut Mannone în meciul de ieri cu United


"Am dat cu piciorul multora dintre loviturile libere de care am beneficiat"
Louis van Gaal, manager Man. United


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.