Campionate

Jose Mourinho vrea schimbarea regulilor în fotbal » L-a dat exemplu pe Louis van Gaal

Jose Mourinho, foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 August 2014

Chelsea a cîştigat greu partida din a doua etapă din Premier League, 2-0 cu Leicester, iar la finalul partidei a fost făcută o declaraţie interesantă.

Jose Mourinho este cunoscut pentru conferinţele sale de presă spumoase, iar de această dată a lovit din nou. Antrenorul portughez le-a sugerat şefilor fotbalului mondial să schimbe regulile în sportul rege.

"Regulile se schimbă destul de greu în fotbal. Gîndiţi-vă cîţi ani am aşteptat pentru a beneficia de tehnologia pe linia porţii sau pentru a treia schimbare. Sper să mai fiu în fotbal cînd antrenorul va avea ocazia să oprească meciul în timpul reprizei pentru a modifica jocul. Imaginaţi-vă cu Leicester, aş fi oprit partida în minutul 10! Ar fi fost interesant", a spus Mourinho.

Tehnicianul lui Chelsea l-a dat exemplu pe Louis van Gaal, care a făcut ceva asemănător la Campionatul Mondial din Brazilia. Arbitrul a acordat pauză de hidratare, iar olandezul a profitat şi a schimbat tactica Olandei.

"Arbitrul a oprit meciul pentru pauză de hidratare, iar Van Gaal a schimbat sistemul de joc. Aşa a cîştigat meciul acela. E prea mult să aştepţi pînă la pauză pentru a putea face o schimbare tactică", a adăugat Jose Mourinho.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.