Campionate

L-au făcut de rîs » Debut amar ca antrenor pentru Zinedine Zidane: bătut de Atletico B şi insultat de fanii rivali!

Zidane mai are multe de învățat, neavînd încă nici licență de antrenor pentru Segunda

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 26 august 2014

Noul tehnician al lui Real Madrid Castilla a pornit cu stîngul cariera de "principal". Suporterii adverşi i-au strigat ”Materazzi, ale, ale”, nefiind potoliţi decît după intervenţia Gărzii Civile


Debut nefericit pentru Zinedine Zidane în cariera de antrenor principal. Plecat din umbra lui Ancelotti, fostul campion mondial a pierdut primul său meci pe banca lui Real Madrid Castilla, echipa secundă a "galacticilor", tocmai în derbyul cu Atletico B din Segunda (1-2). Eşecul n-a fost nimic însă pe lîngă ce a trebuit să suporte Zizou, 42 de ani, din partea fanilor adverşi, care l-au înjurat şi ironizat nonstop.

"Chelule, pune-ţi ceva pe cap că mă orbeşti!", "Zidane, Florentino vrea să te dea afară, de aceea te-a trimis la Castilla" şi "Sună-l repede pe Carletto!" au fost cele mai blînde fraze aruncate de la doi metri, din tribună. Spaniolii n-au uitat de episodul din finala CM 2006 cu Italia şi celebrul cap în piept care l-a costat eliminarea şi i-au strigat "Materazzi, ale, ale", aluzie la victima sa de la Berlin. Pentru a potoli spiritele încinse şi insultele fanilor a fost nevoie de intervenţia la pauză a trei agenţi de la Garda Civilă.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.