Liga 1

VIDEO Wesley nu bate foamea! » CSMS Iaşi rămîne în continuare fără victorie, după 0-0 cu Oţelul

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul, golgeterul absolut dintre străinii care au trecut prin Liga 1, nu îi e suficient lui Lăcătuş. Iaşiul ”Fiarei” n-a fost în stare să învingă o formaţie neantrenată, lipsită de bani şi de jucători


Cînd banii şi numele jucătorilor nu sînt de ajuns, cine e vinovat? Marius Lăcătuş s-a blocat cu Iaşiul pe locurile care duc înapoi în Liga a 2-a. Cu tot cu Wesley! Brazilianul e destinaţia paselor şi speranţa antrenorului că ceva trebuie inventat la un moment dat, dar Wesley autor al gloriei Vasluiului pare că a trecut, chiar dacă el a bifat două goluri de cînd a revenit în România.

Greoi în mişcări şi cu picioarele mai moi, sud-americanul nu mai e în stare să ridice mingea peste zid la loviturile libere! A stricat cîteva asemenea situaţii, a ratat de două ori şi singur cu portarul.

Pălimaru, Olah, Ciucur, tot jucători cu istoric important în prima divizie, nu au fost capabili nici ei să ascundă forma proastă a brazilianului adus la Iaşi ca Maradona la Napoli, cu visul că el va transforma echipa într-una care să conteze în campionat. Realitatea e cruntă pentru Lăcătuş: cu experienţa lotului şi cu banii Primăriei, are doar 3 puncte. Şi adversarul de ieri parcă a fost special ales ca să-l facă de rîs!

Oţelul nu s-a antrenat luni, marţi şi miercuri şi nu a strîns suficienţi fotbalişti pentru foaia de meci, dar a apărut pe teren şi n-a putut fi învinsă. Weiss a avut lîngă el şase rezerve, cu una mai puţin decît avea dreptul să oprească pentru acest joc. Cînd a ridicat de pe bancă două rezerve, tehnicianul german a fost aproape să-şi şocheze şi mai tare adversarul plătit la zi şi antrenat.

Intraţi pe parcurs, Serdar Ciftci şi Cosmin Stoian au ratat, singuri cu Grahovac, ocaziile victoriei Oţelului. Grahovac, un nume din trecutul recent al gălăţenilor, din vremurile cînd erau campioni şi îşi primeau salariile la timp. Goalkeeperul bosniac a ajuns la Iaşi, într-un alt club cu bani suficienţi. Dar într-o trupă mult mai slabă.


22 a fost minutul în care CSMS Iaşi a reuşit să şuteze prima oară la poarta lui Plopeanu, un goalkeeper pe care Oţelul l-a avut în probe înaintea sezonului, l-a respins, apoi l-a rechemat din cauza lipsei altui portar. Are 3 prezenţe în L1

"Portarul Oţelului a prins o zi foarte mare, ne-a blocat toate ocaziile. Avem 5 meciuri la rînd fără victorie, e clar că avem o problemă. Eram convins că vom trece de gălăţeni"
Marius Lăcătuş, antrenor Iaşi

"E un rezultat foarte bun. Am reuşit să strîngem 17 jucători, majoritatea veniţi din liga a doua sau a treia, şi am luat un punct. Sper să se rezolve problemele financiare ale clubului"
Michael Weiss, antrenor Oţelul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.