Liga Campionilor

Bulgarii ies din nou la atac! Antrenorul lui Ludogoreţ se ia de Costel Gâlcă » Ce mesaj i-a trimis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 august 2014

Steaua va juca miercuri, de la ora 21:45, în direct la DigiSport, DolceSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, partida retur cu Ludogoreţ din play-off-ul UEFA Champions League. 

Antrenorul gazdelor de miercuri, Georgi Dermendzhiev, l-a înţepat pe Costel Gâlcă, spunînd despre el că ar trebui să vorbească mai puţin, fiind de părere că mai are multe de învăţat.

"Am înţeles că Gâlcă a spus că a văzut multe slăbiciuni în jocul nostru. Îi transmit că mai are multe de învăţat, este un antrenor tînăr. Îi doresc succes, dar după meciul cu noi.

A preluat o echipă care avea deja un stil de joc format", a spus Dermendzhiev pentru presa bulgară.

...despre Hamza: "Am vorbit cu Brezjak şi e de acord să îşi aştepte rîndul. El are calităţi de marcator. La fel e şi Hamza, dar sînt unele diferenţe între ei. 
Younes poate să fie inexistent un meci întreg, dar să aibă un moment în care să strălucească, chiar cînd nimeni nu mai crede.

Nu e nici un scandal pe acest subiect. Brezjak revine după o accidentare şi încă nu joacă la capacitatea maximă", a mai spus antrenorul lui Ludogoreţ.

...despre meciul tur: "Nu a fost vorba de fircă la meciul tur. Nu am jucat defensiv. I-am avut în teren şi pe Misidjan, Marcelinho şi Hamza, dar nu prea s-au descurcat bine.

Steaua e o echipă bună, am şi revăzut meciul cu ei de 5 ori şi am discutat mult cu jucătorii. Nu ne-am apărat, am încercat să neutralizăm adversarul. Steaua a avut multe ocazii, însă şi noi am avut momente bune", a mai spus Dermendzhiev.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.