Liga 1

Răzvan Burleanu şochează: "În mod cert arbitrajul va afecta clasamentul" » Ce spune despre posibilitatea de a aduce arbitri străini

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 august 2014

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a uimit pe toată lumea atunci cînd a spus că situaţia finală din clasament va avea cu siguranţă de suferit din cauza erorilor de arbitraj. 

"Îi investim cu încredere deocamdată. În momentul în care nu vor face faţă sau vor face greşeli, vor fi sancţionaţi. Cine greşeşte trebuie să fie sancţionat şi să lase locul altuia.

În mod cert arbitrajul va influenţa clasamentul, numai să nu fie unul cu tentă sau să favorizeze o anumită echipă. Anul ăsta retrogradează 6, iar miza financiară este foarte mare.

Ţinînd cont de aceste coordonate, fără îndoială, vom avea partide de presiune din partea preşedinţilor şi a staff-ului anumitor cluburi. Cîteodată fac asta pentru a justifica un eşec sau pentru a-şi motiva propria echipă.

Nu sînt deschis aducerii de arbitri străini, mai ales că avem cîţiva jucători care sînt la un nivel important în Europa şi care sînt invitaţi să arbitreze în alte campionate, precum Ucraina sau Qatar.

Avem si aici potenţial. Dacă asta va fi singura soluţie, vom aduce şi arbitri străini, nici o problemă", a spus Răzvan Burleanu la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.