Liga 1

EXCLUSIV Duşmanul lui Laurenţiu Reghecampf este principalul sfătuitor al lui Costel Gâlcă!

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 august 2014

Ziarul Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în ediţia tipărită, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, detalii neştiute despre scurta perioadă petrecută de Costel Gâlcă pe banca Stelei în această vară.

Astfel, Gazeta a anunţat în exclusivitate că antrenorul Stelei a fost ajutat foarte mult în ultimele luni de un nume legendar al grupării roş-albastre. Chiar marele Anghel Iordănescu l-a ajutat cu multe sfaturi importante pe tînărul tehnician al Stelei!

Mai mult, "Generalul" a avut un aport semnificativ şi la aducerea lui Gâlcă pe banca Stelei, discutînd cu Gigi Becali în această vară! Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi toate detaliile despre discuţia cu patronul Stelei, dar şi alte lucruri neştiute despre relaţia dintre Gâlcă şi Iordănescu.

Reghe şi-l făcuse duşman
Spre deosebire de Gâlcă, predecesorul său pe banca Stelei, Reghecampf, nu doar că nu apela la sfaturile lui Iordănescu, dar intrase într-o polemică violentă cu el la un moment dat.

Iordănescu a criticat prestaţia echipei după un anumit joc european, apoi a fost atacat în public atît de Reghe, cît şi de soţia acestuia. Din acel moment, aproape că n-a existat apariţie la TV a lui Reghe în care să nu-l "înţepe" pe Iordănescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.