Tenis

A cedat nervos după eliminarea din primul tur la US Open » Garbine Muguruza: "Cea mai nenorocită partidă a anului! Mi-era foarte frică, presiunea m-a dărîmat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 august 2014

După ce a fost eliminată din primul tur la US Open de Mirjana Lucic-Baroni, 3-6, 6-7, Garbine Muguruza a făcut o criză de nervi! Jucătoare de tenis din Spania, locul 26 WTA, a mărturisit că nu a putut face faţă presiunii.


"Cred că am jucat cea mai proastă şi mai nenorocită partidă a anului! Presiunea m-a dărîmat! Mi-era foarte frică de acest meci încă de ieri, erau prea multe aşteptări de la mine.

Adversara mea a luat totul pas cu pas, iar eu n-am arătat deloc caracter. Era genul ăla de meci pe care ştii că nu-l poţi pierde şi tocmai d-aia îl pierzi".

Muguruza spune că după performanţa de la Roland Garros, unde a ajuns pînă în sferturi, a avut o cădere: "După acel turneu totul s-a schimbat. Acum, cînd nu ajung în sferturi totul e un rahat! Vreau, vreau şi vreau, vreau prea mult... Totul ţine de mine, de felul în care gestionez situaţia, adversara nu joacă mai bine decît mine! Sînt unele partide de-a lungul anului în care nu mai gîndesc, mintea mea nu mai funcţionează. Înainte lucram cu psihologi, acum nu sînt receptivă la aşa ceva".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.