Liga Campionilor

Ratarea calificării i-a scos din minţi pe suporteri! Jucătorii au fost chemaţi să se pună în genunchi în faţa galeriei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Demoralizaţi după ratarea incredibilă a calificării, jucătorii au fost chemaţi de galerie, care le-a cerut să se pună în genunchi. Fanii Stelei s-au enervat după ce mai mulţi jucători au plecat în timp ce ei îi aplaudau. 

Nicolae Dică, Costel Gâlcă, Srgian Luchin, Lukasz Szukala, Nicolae Stanciu, Alin Toşca, Lucian Filip şi Nicandro Breveld au venit în faţa galeriei pentru a-şi cere scuze pentru ratarea calificării.

Nici Chipciu nu a fost uitat, fiind huiduit de o bună parte a suporterilor, care i-au reproşat ratarea penalty-ului din tur. Secundul Nicolae Dică a fost cel care a încercat să-i calmeze pe ultraşii Stelei, vorbind minute în şir cu şefii galeriei.

Costel Gâlcă a plecat capul şi a ascultat fiecare reproş al suporterilor, iar în drumul spre vestiare şi-a pus mîinile în cap, fiind încă şocat de felul în care a fost ratată calificarea.

De asemenea, Iasmin Latovlevici a fost şi el una dintre ţintele steliştilor, fundaşul fiind înjurat, iar apoi dezbrăcat de echipament de suporteri, plecînd doar în chiloţi către vestiare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.