Liga Campionilor

Costel Gâlcă a încercat să explice eliminarea Stelei: "E o lovitură mare pe care am primit-o!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gâlcă a explicat la final de ce Steaua a căzut după pauză şi de ce e încrezător în continuare.

- Domnule Gâlcă, aveţi vreo explicaţie pentru această seară halucinantă?
- Ce să zic, o seară neplăcută, dureroasă. Nimic nu ne ducea la acest deznodămînt. Am făcut o primă repriză foarte bună, după care...

- După care?
- Ne-am retras, încet-încet adversarul a venit peste noi, i-am dat posibilitatea să ne domine, să-şi creeze ocazii.

- Cum e posibil ca Tănase să cedeze după numai două minute?
- Ştiam că Tănase nu e refăcut, a încercat să joace, poate că şi intrarea tare pe care Diakov a avut-o asupra lui la început a provocat recidiva. Mă gîndeam să-l scot, dar nu atît de repede.

- Schimbările v-au mulţumit?
- Apropo de schimbări, au intervenit nişte probleme, inclusiv cu Tănase, pe care nu le luasem în calcul. Am avut în plan să bag jucători de atac, dar a trebuit să schimb în altă parte.

- Cu Moţi în poartă, Steaua a ratat două penalty-uri.
- La penalty-uri se poate întîmpla orice, dar cînd ai în faţă, ca portar, un jucător de cîmp trebuie să baţi jos, nu sus, dar acum e prea tîrziu. Să-l felicităm pe Moţi, merită pentru tot ce a făcut!

- Ce urmează?
- E o lovitură foarte mare pentru noi, dar trebuie să învăţăm din asta. Avem campionatul şi Europa League. O să ne luptăm să luăm jucători, să ne îndeplinim obiectivele pe care le mai avem.

"Steaua a jucat ca o echipă mică, asta e realitatea, asta am văzut, asta spun. Pe de altă parte, nu cred că Gâlcă trebuie acuzat fiindcă echipa asta a fost pîrjolită în ultima vreme, au fost vînduţi toţi jucătorii buni" (Mihai Stoichiţă, la DolceSport)

"Am avut ghinion. Nu e tragedie, dar e multă dezamăgire. N-am fost în stare să marcăm la penalty-uri deşi ei au avut un jucător de cîmp în poartă. Vina principală o purtăm noi, jucătorii, nu altcineva" (Adrian Popa, mijlocaş Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.