Liga Campionilor

Presa din Europa îi alocă spaţii largi lui Cosmin Moţi: "Te salutăm, sir"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Cosmin Moţi a intrat în poarta lui Ludogoreţ, după ce goalkeeperul bulgarilor a fost eliminat pe finalul celei de-a doua reprize de prelungiri pentru un fault la Varela.Fostul dinamovist nu numai că a apărat penalty-urile lui Pîrvulescu şi Rîpă, dar a fost şi cel care şi-a asumat executarea primei lovituri de departajare, pe care a şi marcat-o.

Presa internaţională îl laudă pe român după prestaţia avută în poarta lui Ludogoreţ şi propune să i se ofere acestuia Cupa Mondială cîştigată de Germania.

"Acesta e nivelul de nebunie care pur şi simplu nu ar trebui să se întîmple în viaţa reală. Cosmin Moţi învinge fotbalul. Dacă există dreptate, Germania ar trebui să-i ofere Cupa Mondială", au scris cei de la yahoo.com, versiunea din Singapore, scrie Mediafax.

"Moţi a apărat două penalty-uri şi a trimis-o pe Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor" a notat şi goal.com, citat de Mediafax.

Cei de la BBC s-au declarat uimiţi de prestaţia lui Moţi: "Absolut uimitor. A fost patru metri în interiorul careului cînd a apărat penalty-ul decisiv, dar cui îi mai pasă? Ce poveste! Sărbătoarea se va lungi mult în noapte."

Englezii de la Daily Mirror i-au făcut o adresare specială lui Moţi: "Şi pentru toate acestea, noi, aici la Mirror Footbal, te salutăm pe tine, sir".

Uk.eurosport.yahoo.com l-a propus pe român la Hollywood: "Singura întrebare care se pune acum este cine ar trebui să interpreteze rolul lui Moţi la Hollywood".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.