Liga Campionilor

FOTO INCREDIBIL: Iasmin Latovlevici a fost dezbrăcat de fani » Cum explică fundaşul acest gest: "Nu a fost o ceartă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor din faţa lui Ludogoreţ, 0-1 (6-5 după penaltyuri), n-a fost deloc pe placul suporterilor stelişti, iar jucătorii acestora au avut de suferit.
În faţa a peste 2.000 de suporteri stelişti, unul dintre fotbaliştii vizaţi a fost fundaşul Iasmin Latovlevici, care a fost înjurat şi dezbrăcat de echipament de fani, acesta plecînd doar în chiloţi la vestiare.

Printre fotbaliştii care s-au dezbrăcat de tricou a fost şi Pîrvulescu, care a ratat un penalty, stelistul le-a "donat" echipamentul său suporterilor, dar aceştia l-au aruncat pe jos.

În urmă cu un an, şi jucătorii Stelei Roşii Belgrad au fost dezbrăcaţi de fani, după o înfrîngere suferită în Super Liga din Serbia, în faţa nou-promovatei Vozdovac.

UPDATE / Vizavi de discuţiile pe care jucătorii le-au avut cu galeria după meci, latovlevici a ţinut să precizeze: "Nu a fost nici o ceartă cu fanii noştri, doar că luaţi de amărăciunea eşecului, toată echipa a mers direct la vestiar, după care ne-am dat seama că nu am salutat fanii şi ne-am întors. Doar asta ne-au reproşat, eram prea trişti. Nu ne-am certat cu nimeni. Îi promisesem cuiva tricoul, altul a vrut şortul pe care i l-am făcut cadou. Asta a fost tot, nu e nici o divergenţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.